Bookmarks

După luuuungi încercări, am reușit să-i dau de cap laptop-ului care mi-a prăjit și ultimul nerv. Okay, ăsta e sfârșitul unei povești destul de funny. De trei zile, drăguțul și simpaticul acesta, cu ajutorul căruia scriu articolul, s-a decis că nu vrea să țină deschisă nici o pagină în Chrome/Internet Explorer mai mult de 5 minute. De ce? Nu știu și nici nu cred că voi afla prea curând. Iar eu, (a se citi cu un ton super ionic) mare specialistă în calculatoare, m-am gândit abia azi să apelez la cea mai simplă soluție: un antivirus. *aplauze frenetice din partea publicului* Da, v-am zis că-s mare specialistă, dar spre scuza mea nici nu știam că îl am instalat:))

Așa am reușit eu să stau despărțită de puiuțul meu trei zile, un nou record, însă m-am simțit de parcă lipsește un membru al familiei. Regina dramei sunt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Revenim la titlu, doar nu l-am pus degeaba acolo.

De cele mai multe ori am observat că cititorii înrăiți sunt și colecționari de semne de carte. Știți voi la ce mă refer. Sigur ați văzut cel puțin o poză cu zeci de semne de carte, unele normale/obișnuite, altele speciale, cu tot felul de modele și mici trucuri prin care să le prinzi. Chiar acum câteva zile am văzut o astfel de poză și m-a trăznit întrebarea: de ce nu sunt semnele de carte la fel de importante și pentru mine?

Niciodată n-am participat la concursuri pentru swag-uri, niciodată nu am dat bani pe unele și niciodată nu mi-am dat interesul în a mi le face singură. Nu pot să zic că nu-mi plac, adică mi se par super drăguțe, dar pentru mine un semn de carte înseamnă fix ceea ce este: un obiect care-mi amintește unde am rămas cu cititul. De cele mai multe ori le folosesc pe cele de la Libris deoarece sunt mai apropiate de locul în care citesc, dar dacă știu că pauza nu-i prea lungă mai folosesc și telefonul sau telecomanda sau câte o hârtiuță.

11774501_903496456390173_902690020_n
Colecția unei necolecționare. :))

Voi ce credeți? Sunt importante semnele de carte? Aveți o colecție?

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;Bookmarks&8221;

  1. Eu am semnele de carte pe categorii – pentru cărţi de aventură, love story, dezvoltare personală, un anumit autor etc. Dacă este o carte care mi-a plăcut mult, las semnul în ea şi scriu pe el data la care am terminat cartea. 😀

  2. Am si eu cateva semne mai interesante, dar cel mai adesea folosesc fie semnele de la Libris, fie ce se mai nimereste la indemana. Sigur e ca folosesc intotdeauna un semn de carte, fie si improvizat si niciodata nu fac „colturi de magar”.

  3. Am si eu un articol cu bookmarks in ciorne, mi-ai luat-o inainte :))))))))
    Mie imi place sa le adun, dar mai rar ajung sa le folosesc :)) De obicei, folosesc ca semn de carte tot ce am la indemana: hartii, calendare sau rigle :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s