Currenly reading #2 ~ Read-a-thon

Săptămâna trecută colindam pe bloguri și am dat peste un Read-a-thon (sub formă de concurs) pe My World of Books. Normal că nu m-am putut abține și m-am înscris. :)) Să vedem ce a ieșit.

paranormal

În prima zi a read-a-thon-ului am început Paranormal de Kiersten White. Am cumpărat-o fiindcă am avut un moment de slăbiciune, în toamna anului trecut. Prețul era destul de mic, iar cartea mi s-a părut destul de interesantă. Ei bine, a zăcut în biblioteca mea de atunci până luni, când mi s-a pus pata pe ea. Povestea nu m-a prins deloc și totul mi s-a părut foarte sec. Nu a fost un chin, dar îmi doream să o termin cât mai repede ca să încep altă carte. Nu cred că voi continua seria, dar cine știe, poate mă mai lovește alt moment de slăbiciune.

 

 

komayo-povestea-unei-gheise_1_fullsize

 

Deoarece Memoriile unei gheișe a devenit foarte ușor una dintre cărțile mele preferate, Komayo: Povestea unei gheișe m-a făcut să cred că voi intra din nou în acea lume spectaculoasă a gheișelor. Două probleme mari au stat în calea dorinței mele. În primul rând, Komayo, personajul principal, nu mi-a ajuns deloc la suflet și, în al doilea rând, nu mi-a plăcut felul în care este scrisă. Cartea prezintă doar un an din viața gheișei, astfel aflăm foarte puține detalii din trecut și absolut nimic despre viitorul ei.

 

 

de_neinvins_mic

 

În momentul de față citesc De neînvins. Sunt la pagina 490 și până acum nu m-a dezamăgit din nici un punct de vedere. Prima dată când am răsfoit-o și am văzut că are maxim 15 linii de dialog în cele 600 de pagini ale ei, am avut un moment de neîncredere. De obicei, dacă citeam mai mult de 10 pagini fără dialog, mă plictiseam groaznic, dar aici, n-a fost cazul. Povestea lui Zamperini este atât de captivantă încât citești totul pe nerăsuflate.

 

 

Numărul total de pagini: 352 +200 +490 = 1042

M-am descurcat destul de bine, cred.Revin cât de curând cu recenzii. Voi ce mai faceți? Ce mai citiți? Doar mie mi s-a părut vacanța exagerat de scurtă?

Reclame

3 gânduri despre &8222;Currenly reading #2 ~ Read-a-thon&8221;

  1. Te-ai descurcat chiar foarte bine , felicitări . Toată lumea citește De neînvins? :)) Sunt foarte curioasă cum e , aștept recenzia ,luni la ora 20 am să anunț câștigătorul , dacă mai citești ceva până atunci poți să faci un update 🙂 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s