Summer Read-a-thon 2014

Image6

Ideea îi aparține Andreei și găsiți mai multe detalii aici .

Mda… la cât de aiurită sunt, mai aveam puțin și uitam că se organizează acest read-a-thon și nu mi-aș fi iertat-o toată viața mea. Iubesc să citesc și când prind un impuls, nimic nu mă poate opri. Și, în al doilea rând, am participat și anul trecut la un maraton de citit și mi-a plăcut la nebunie.

Obiectivele:

  1. sa citesti o carte scurta (sub 200 de pagini): spre surprinderea mea, nu am nici o carte sub 200 de pagini, dar am ales Lolita de Vladimir Nabokov (317 pagini).
  2. sa citesti o carte lunga (peste 400 de pagini): Harry Potter și Prințul Semipur pentru că m-am îndrăgostit de seria asta și vreau să aflu ce se întâmplă în continuare.
  3. sa citesti o carte scrisa de un autor roman/sa citesti un clasic roman: cred că voi citi o carte de Rodica O. Brasoveanu, mă gândesc între timp.
  4. sa citesti o carte pe care ai vrut sa o citesti de mult, dar de care nu te-ai apucat niciodata: Britannia Road 22 de Amanda Hodgkinson pentru că o am de la Crăciun în bibliotecă și nu știu nimic despre ea.

Ei bine, eu sunt extrem de încântată și abia aștept să-nceapă. O să revin cu o postare pe 3 august șă vă spun dacă m-am descurcat sau nu. :)) Pe curând. ❤

Reclame

6 gânduri despre &8222;Summer Read-a-thon 2014&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s