Recenzie ~ Iubitul virtual de Kate Brian

Imagine

Descriere : Este absolut perfect!

De-ar fi si real…

Cand Shawn, iubitul lui Isabelle, o paraseste pe aceasta cu doar o luna inainte de balul de absolvire, Lane si Vivi, prietenele ei cele mai bune, se hotarasc sa treaca la actiune.

Din cateva miscari pe tastatura calculatorului, creeaza pe MySpace pagina lui „Brandon“, baiatul perfect care s-o scoata pe Isabelle din aceasta relatie nefericita. Ce pacat ca e doar virtual!

Dar fetele au si la asta o solutie: il atrag in planul lor pe Jonathan, un baiat incredibil de sexy de la alt liceu, care sa joace rolul lui Brandon. Insa cand Vivi se indragosteste de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul sa reia relatia cu Isabelle, intregul complot pare a se narui…

Recenzie : Mi-a plăcut . Este o carte ușor de citit și frumoasă care aduce în prim plan o relație de prietenie pe care , probabil , și-ar dori-o oricine

Primul sfert al cărții este puțin monoton , fetele își întocmesc planul cum să scape de Shawn. Okey , tipul ăsta , Shawn , e un mare ticălos , îmi venea să-l scot din carte și să-l iau la palme pentru ce i-a făcut lui Isabelle. Și ea , în loc să se mulțumească pentru că a aflat și a putut să scape de el , suferă și-l vrea înapoi. Adică , ce e în neregulă cu tine , băi fato?  În fine , abia când îi găsesc baiatul potrivit să-l interpreteze pe Brandon, începe adevărata acțiune.

Personajul meu preferat este Vivi . Are un stil ciudat , este dură , dar și puțin aiurita și își iubește foarte mult prietenele , iar replicile ei sunt demențiale.Sfârșitul a fost frumos , dar parcă prea au ieșit toate bine , mi-aș fi dorit să fie puțin mai dramatic .

Recomand această carte , este una dragută .

 „-Aşadar o foloseşti pe mama noastrã (…) ca sã angajezi un partener fals de bal pentru cea mai bunã prietenã a ta, care habar n-are ce se întâmplã în jurul ei, spuse Marshall, privind-o în ochi. O sã ajungi în iad, ştii asta, nu-i aşa?

Vivi zâmbi.

-Da, dar o sa fie o calatorie super.”

Reclame

Un gând despre &8222;Recenzie ~ Iubitul virtual de Kate Brian&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s