Recenzie ~ Aproape căsători de Jane Costello

ImagineDescriere :Care este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla în ziua nunţii unei mirese drăguţe şi iubitoare?

Părăsită de logodnic în faţa altarului, Zoe Moore se simte incapabilă să facă faţă umilinţei şi privirilor compătimitoare ale prietenilor şi familiei şi se hotărăşte să se mute pentru o vreme în America. Odată ajunsă acolo, tânăra devine bona copiilor unui văduv nesuferit, dificil, dar extrem de atrăgător şi de sexy. În timp ce le câştigă pas cu pas inima copiilor, Zoe se simte din ce în ce mai frustrată de atitudinea tatălui lor, Ryan, pe care îl consideră un nemernic insensibil, dar de care se simte atrasă în mod inevitabil. Slavă Domnului că există micul grup de bone englezoaice, devenite repede prietenele ei, care să-i tempereze disperarea crescândă! Dar oare vor fi ele în stare să o salveze pe Zoe atunci când descoperă că trecutul nu este chiar atât de uşor de uitat?

Recenzie : Săptămâna trecută am ajuns la concluzia că am nevoie de o pauză de la cărţile fantasy . Aveam nevoie de o carte uşor de citit , amuzantă , dar şi cu un subiect interesant. Şi cum îmi plimbam eu ochii prin bibliotecă am dat peste ea : „Aproape căsătoriţi „. Era exact ceea ce îmi trebuia . Este făcută pentru a te bine dispune şi cât timp am citit-o am fost în lumea lui Zoe , m-am simţit ca şi când aş fi fost ea . De exemplu cănd ea a căzut după ce a dansat şi a ajuns pe podea cu lenjeria intimă la vedere , care apropo nu era deloc sexy , m-am simtit şi eu stanjenită . Nu mă întrebaţi de ce pentru că habar n-am .

La început , Zoe este încă urmărită de trecut , mi-a plăcut acest lucru pentru că datorită lui ne arată că atunci cănd ea iubeşti pe cineva cu adevărat , nu poate uita totul atăt de repede , asta o face să pară mai reală . Atitudinea lui Ryan nu o ajută cu nimic . L-am considerat un nesuferit , un nesuferit al naibi de sexy . Avea o scuza buna , dar tot nu avea dreptul să se poarte aşa cu Zoe , la care se adaugă faptul că nu acordă destulă atenţie copiilor . Cum să te porţi aşa cu pufoşeniile alea de copii? În fine , Zoe face toată cartea ! Ador faptul că este neîndemănatică şi tocmai asta o face un personaj de neuitat .

O iubeşte nu în ciuda defectelor ei, ci pentru ele. E nevoie să fii un mare visător pentru aşa ceva.

Vă las să descoperiţi singuri ce se întâmplă şi cum se termină cartea , eu am rămas cu zămbetul pe buze după ce am citit ultima pagină . Şi vreau să vă arăt o declaraţie de dragoste care mi s-a părut drăguţă :

Te iubesc pentru cum ai alunecat şi ai căzut pe ringul de dans, la cina aia festivă. Te iubesc pentru cum ai aruncat spaghetele pe podeaua din bucătărie. Te iubesc pentru că te-ai costumat ca Păsăroiul, când toţi ceilalţi încercau să fie sexy.

Un gând despre &8222;Recenzie ~ Aproape căsători de Jane Costello&8221;

  1. Este un roman amuzant şi care – cum spuneai – te binedispune. L-am citit şi eu şi îl recomand tuturor acelora care vor să facă o pauză de lectură solicitantă. Merge să-o citeşti în vacanţe sau când eşti foarte obosit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s